Омогућава Blogger.
RSS

Primeri za lice


Ćao devojke! Za naš naredni post smo odlučile da to budu primeri za lice. U svakom od narednih postova pisaćemo vam o šminci koju mi koristimo. Ovo su primeri koje koristimo mi lično, tačnije samo Branislava, Tamara koristi Nivea soft kao jedini primer. Primere nanosimo prstima.


Prvi primer koji koriste i Branislava i Tamara je Nivea soft. Branislava ovaj primer koristi na predelu oko nosa i na čelu pošto ti delovi umeju dosta suvi da joj budu, pa pre nanošenja pudera nanese malu količinu kreme da dok ode da pokvasi beauty blender krema upije da bi mogla da nanese puder, a nekada nanese kremu i na celo lice. Tamara namaže kremu na celo lice zatim sačeka 2-3 minuta pa se tek onda šminka.


 Tekstura kreme je fina i lagana, brzo upije u kožu. Lice nakon upijanja bude mekano i nakon nanošenja pudera tokom celog dana ne vide se suvi delovi na koži. Naše tople preporuke za osobe sa suvom kožom. Čak i kada skinete šminku možete mazati u što većem sloju kremu na svaka 2-3h koža vam neće biti toliko suva.





 
 Sledeći primer je Maybelline Baby Skin Instant Fatigue Blur koji je na bazi vode, koža bude hidrirana. Formula je kremasta i lagana.Primer je više za masnu i kombinovanu kožu, ali pošto Branislavina koža non stop varira, čas bude suva, čas normalna, čas masna ove primere imam za svaki slučaj što bi se reklo ili što mi devojke volimo da kažemo '' Treba mi.'' 



Poslednji primer je Maybelline Baby Skin Instant Pore Eraser silikonski primer, koji zaglađuje kožu i popunjava pore. Šminka ne izgleda veštačni nakon nanošenja primera ( ne izgleda ni od kreme i od instant fatigue blur-a ). Tekstura je silikonska i lagana. Preporučuje se za osobe sa masnom kožom. Matira kožu tokom celog dana i ne prosijava se.


Koje vi primere koristite? Kakva su vaša iskustva sa ovim primerima? Pišite nam vaše utiske i dodajte nas za prijatelja na facebook-u. Ćaos :-*


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 коментара:

Постави коментар